Mijn 5 favoriete taartboeken

Mijn 5 favoriete taartboeken

MjamTaart! (vakblad voor taartdecorerend Nederland) vroeg mij naar mijn 5 favoriete taartboeken.

  1. Cake Chic (Peggy Porschen): I loooooove Peggy Porschen! Zij is mijn grootste voorbeeld ever, omdat ik haar fijne en vrouwelijke stijl prachtig vind. Haar boek Cake Chic is het eerste taartenboek dat ik 5 jaar geleden kocht en staat nog steeds met stip op no. 1. Een boek vol parels, bloemetjes en schattige koekjes.
  2. The hummingbird bakery cookbook: Een paradijs voor iedere zoetekauw! Dit boek staat boordevol heerlijke recepten zoals mississippimoddervlaai (leuk woord voor galgje), appel-notenbrood en de lekkerste carrot cake ooit!
  3. Dessert Tables (Monica & Saskya Kühne): Dit boek is voor iedereen die van een feestje houdt! Dit boek brengt recepten, decoreren, styling en design samen. En hoe! Het haalt het meisje in mij naar boven en ik droom weg bij al die heerlijke, lieve, zoete foto’s. Vooral de Vintage Chic Table is my all time favorite!
  4. Chic & Unique Celebration Cakes (Zoe Clark): zoals je misschien al doorhebt, is ‘chic’ my middle name! Ik houd van chique taarten! Ook met dit boek kan ik mijn hart helemaal ophalen. Het maken van de Lacy lovely staat hoog op mijn verlanglijstje (alleen die naam al!).
  5. Hoe word ik een goddelijke huisvrouw (Nigella Lawson): De liefde van de man gaat door de maag en als ik later groot ben, word ik een goddelijke huisvrouw (heus waar!). Dit boek is mijn bijbel om dit hogere doel te bereiken. Het staat vol recepten die je in de oven maakt. Wat dacht je van Gâteau Breton (Bretonse boterkoek), Ricciarelli (ivoorkleurige makronen uit Siena) of Crostata (authentieke Italiaanse bramentaart)? De recepten zijn echt to die for!

http://www.peggyporschen.com/media/catalog/product/cache/1/image/493x593/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/a/cake_chic_9781844007103_54616.jpg

Reageren is uitgeschakeld